onsdag 2. desember 2009

Vinter!

Nå er vinteren kommet! Skulle bare ønske at det ble snø, og ikke bare barfrost og vind. Har ikke hatt brodder på hestene på over 8 år, men i år ser jeg ikke bortifra at jeg kanskje må skaffe broddeboots. Max synes det var fryktelig kaldt i dag, så han ville helst tilbringe dagen på sofaen, under ullteppet med hodet på puta.
DSCI2022

Begge hestene er vinterpelset igjen. Når det er så mye pøs regnvær og stiv kuling, så blir det mye fri. Har funnet ut at jeg skal ta det rolig i vinter med treninga pga det dårlige været, og hvis det blir mye barfrost kan vi bare skritte likevel. Så det blir mesteparten tur, og litt lett dressurtrening.
DSCI1999

Hestene er i mye aktivitet på jordet. Løper og leker og koser seg. Så fri er ikke ensbetydene med at de står og henger:) Rosalita fikk nok 100 kg ekstra på dette bildet*le* Ikke alltid vinkelen blir like heldig:p Beklager bildekvaliteten.. Digitalkameraet fikk et lite illebefinnende:s

I kveld blir det kosekveld. Jeg og Max har hatt god kyllingwok, og nå brenner kongerøkelsen så det blir god julestemning mens unexplained mysteries står på. I kveld er det om Americas most haunted. Spennende!

Ha en fin onsdagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar