onsdag 23. desember 2009

Hamster plaza

Hamstere, spesielt dverghamstere, har et stort behov for bevegelse. De kan bevege seg 6 km på en natt. Jeg gjør så godt jeg kan for å tilfredstille hamsterene sine naturlige behov så langt det lar seg gjøre(både i bur og matveien). Pancakes skal få større bur, og Jørgen sitt skal oppgraderes med litt mer ting i høyden og bedre klatremuligheter. Imellomtida synes jeg at jeg har klart å utnytte plassen riktig så bra, spesielt hos Pancakes. Utenom matskålene strør jeg nøtter rundt i hele buret som de må lete etter, og de får proteinrik mat 2 dager i uka(kjøtt, ost, egg o.l). Siden ikke de får kun råfor, så får de kvalitets gnagerblanding beregnet for dverghamstere, vitaminer i friskt vann hver dag, og gnagersteiner. De ser ut til å trives riktig så godt:) Hamstere er utrolig morro når man setter seg inn i det, og har et skikkelig hamsterhold.

Jørgen sitt bur:
jørgenbur1 jørgenbur2

Pancakes sitt bur(enn så lenge):
pancakesbur2 pancakesbur1
Ble desverre noe krøll med bildet:\


Så klart må de ha riktig farge på skåla;) I dag var det tørket frukt og pinjekjerner på menyen(i tilegg til gangerblanding):
mat2

Ellers nyter vi snøen så lenge den varer! Max har akt på akebrett ned fra låven i dag, det var knallert! Naboen fikk seg nok en god latter, der Max satt så fint på akebrettet ned bakken*le*. Nå sludder det. Håper ikke det går over til rent regn, har så lyst på hvit jul for en gangs skyld!

Max syntes det var godt å komme inn i dyna etterpå:

DSCI2340

1 kommentar:

  1. Det var noen riktig så fine bur! Tror hamsterne dine er godt fornøyde ja! =)

    SvarSlett