søndag 27. desember 2009

Romjulstid ღ

Jeg er så glad i jula, med romjul og nyttår og alt som hører til! Spesielt i romjula er tiden hvor man kommer sammen med familie og gode venner. Dagene fremover er fylt med sammenkomster. Dagene som har vært har og familien kommet sammen. Masse god mat og hyggelig selskap. I kveld var det god middag og film hos foreldrene mine. Koselig:)

Nevnte i et tidligere innlegg at jeg savnet en hobby. Jeg har tatt opp min gamle hobby; perling. Nå mens jeg har vært syk og ikke orket noe, så var det veldig greit å ha noe annet å holde på med. Til nå har jeg laget dette:
hjerter Hjerter til å ha i blomsterpotter. Pynte opp plantene litt:)

krone Kroner til å ha telys i, eller hva man måtte ønske..

Jeg har og laget slike hjerter og pynt til stearinlys. Har lært en del nytt siden jeg drev på med det sist, og har masse ny inspirasjon og nye ideer:)

Hos hamsterene har det og skjedd litt gøye overraskelser. Jørgen setter vinterpels! Det er ikke alle i fangenskap som gjør det, så det var kjempegøy! Vinterpelsen er felt, og han er nå mye mørkere. Pancakes har og fått flere mørke områder, så nå er jeg veldig spent!! Håper det går i arv til fremtidige unger. De har og vokst mye! De vokser så alt for fort..

Jørgen til venstre, og Pancakes til høyre. Bildet med vinterpels er øverst. Ikke så lett å se pancakes sin forandring på bildene, men man ser det godt i virkeligheten. Grå områder bak og på sidene, og mer grå i huet, og sterkere farge.
før_etter


Etter en herlig dag nyter jeg jula fullt ut og ser på film igjen. Jeg trodde HD var oppskrytt, men ser nå at det var feil. Å se på film ble en helt annen opplevelse. Fikk koblet surround anlegget og til tven. Digg!

DSCI2339 Max er sliten etter en lang dag…

Ha en fin romjulstid! :)

3 kommentarer:

 1. Så fine hjerter og kroner! Nydelig! Du er flink! :)
  Nyt romjula - det er ei herlig tid! :)

  Klem!

  SvarSlett
 2. Først og fremst, for noen nydelige ting du hadde lagd, de kronene var jo kjempetøffe! Hamsterne er kjempesøte, synes jeg ser en forskjell i pelsen ja. =) Høres ut som det bare er storkosing på gang borte hos deg, perling, hamstere og fin ny tv! =D

  SvarSlett
 3. Takk for koselige kommentarer:)
  Ja her er det bare herlig for tida. Var deilig med en tv jeg faktisk tåler å se på uten å få migrene. I tilegg var jeg heldig og fikk en luksus tv! HD var virkelig ikke oppskrytt;)

  Kos dere i romjula!

  SvarSlett