torsdag 10. desember 2009

Endelig hjemme.. Med tre herlige nøster!

Kl. 01.00 natt til Onsdag begynte vi å kjøre.. Onsdag kl 12.00 på formiddag var vi endelig fremme hos hamsterene. Vi traff oppdretter i butikken hennes, hvor hun hadde tatt med hamstermor og unger. Hamstermamma var en nydelig agouti, med de dådyrøynene. Alle ungene viste seg typisk å være gutter. Jeg ringte min venninde som og skulle ha hamster, og Jørgen og Bærgår ble plukket ut. Det ble de to tammeste. En sapphire hann, og en agouti hann. Siden ingen var jenter og jeg ønsket en jente med andre foreldre og, slik at jeg kan få kull selv, så ventet vi til kl 17 når hun var ferdig på jobb. Ventetida gikk med til soving, internett, litt shopping til hamsterene og godbiter til Max, og å løpe litt rundt. Var jammen ikke lett å finne et sted å spise middag der. Endelig fant vi Egon, som serverte varm mat. Var herlig med skikkelig middag. Var kanongod mat, og man gikk ikke sulten ut derfra igjen! Endelig var ventetida over, og vi gikk med hjem til oppdretteren og hentet hamsterjenta, en sapphire pearl. Hun heter egentlig Pancakes, men her går hun under navnet Britta(det var hvertfall meningen, men nå får vi se). De er kjønnsmodne, men ikke ferdige i kroppen enda. Så når de er ferdig utvokst og Pancakes kommer i brunst, så blir det paring:) Max hadde sturet litt mens jeg var borte, og våknet mamma en gang i natt. Han er ikke vandt med å være så mye borte fra meg. Så når jeg kom hjem var gleden stor, og han gikk ikke en gang ut døra uten at jeg var med. Måtte jo ha med hamsterene til mamma og vise de. Max syntes det var spennende med en gang, men var mer int i reiseburet. Han gjemmer godbitene sine oppi de, og tar de med seg. Greit med lunchboks;) Pappa var med inn og hjalp å gjøre rent og desinfisere etter de forrige som bodde der, og da syntes Max det ble litt vel mye. Da hentet han hamstertingene og gjemte de i teppene sine, og gikk og la seg i hamsterburet:p Kunne ikke annet enn å le. Han følte seg nok litt glemt stakkars.. Når jeg foreslo og hente dyna inn i sofaen, så ble han fornøyd igjen. Han liker så godt å ligge i dyna i sofaen. Så nå ligger han og sover ved siden av meg, og alle sorger er glemt. Søte lille hunden:) Hamsterene er travelt opptatt med å løpe i hjulene sine, og jeg skal stupe i seng! Var en fin tur, og herlig å få hamster i hus igjen! Stoppet innom og leverte Bærgår på vei hjem, så derfor ingen bilder av han.

britta3 Pancakes

smygen3
Jørgen

4 kommentarer:

 1. Litt a ein tur..:)

  Hehe.. tøffe max:)

  Åå så fine di va:)

  SvarSlett
 2. Så søte hamstere! Jeg hadde hamster når jeg var lita som het for Simba. Den var gulbrun i pelsen. Ha en flott dag!! Klem :-)

  SvarSlett
 3. Pancakes vil nok bli helt hvit, og Jørgen vil mye mulig lysne han og. Denne arten får vinterpels. De blir lyse på vinteren, og noen blir helt hvite(i vill tilstand blir alle av denne arten helt hvite på vinteren), og så kommer den andre fargen frem på sommeren igjen. Glemte å spør om å få se faren, så vet ikke helt hvilke andre farger de har i genene, untatt sapphire. Så de blir spennende å se unger etter de når de blir eldre:)

  SvarSlett
 4. Å de var bare så utrolig, utrolig skjønne!

  SvarSlett