mandag 21. desember 2009

Hvit jul?


I dag fikk vi endelig skuffet snø fremfor løa, så dyrene kunne komme ut(i går blåste det bare til igjen med en gang). Ene lammet, Marta, er en stor tenker. Hun tenker på og undrer seg over mangt. Hun har aldri sett snø før, så var veldig spent på reaksjonen hennes i dag når hun fikk se og kjenne snøen. Når hun kom ut stod hun en stund med nesa i snøen og kjente på den, og bare kikket, før hun våget seg videre ut i den. Tror hun syntes det var rart og spennende på samme tid. Man kunne se hvordan hun tenkte på hva i alle dager dette var for noe. Dronninga er ganske verdensvant, så hun gikk selvsikker rett ut i snøen.

DSC02799 Marta og Dronning Maud(hun er litt linselus..)

Hestene ble overlykkelige for snøen, og tok helt av! Sprang og lekte i snøen som bare det. De storkoste seg! Der ikke snøen er frosset går den helt til magen på Rosalita.

snø_09

Rosalita_snø

Influensaen har kommet tilbake med brask og bram, i tilegg til skikkelig ryggvondt. Skal hvertfall pynte ferdig kransen i kveld, og så håper jeg at jeg klarer å få bakt de siste slagene til jul. I og med at snøen ligger enda, og de fortsatt melder mer snø, så ser jeg ikke bortifra at vi er så heldige og får hvit jul!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar