søndag 20. desember 2009

Når blogging går galt.

Via et forum kom jeg innom Ida Wullf sin blogg. Hun har slått godt gjennom og har fått et levebrød av sin blogg. Linket meg videre, og fikk inntrykket av at mange tenåringsjenters drøm er å slå gjennom å bli blogg kjendis. Så kom jeg over denne siden. Her er noen av de største bloggene skrevet om, og hvor galt det gikk.

Sitat:
For mange får bloggingen ubehagelige og uventede bivirkninger.

– Jeg har 600.000 lesere i uken og tjente 500.000 kroner på annonser ifjor, sier Isabella Löwengrip (18).

Hun opprettet bloggen Blondinbella.se for fire år siden, og er i dag en av Sveriges største kjendiser. Hun har rukket å grunnlegge to selskaper, være deltager i svenskenes versjon av «Skal vi danse» og å få sitt eget tv-show. Men hun har også rukket å bli utbrent, voldtatt og å skaffe seg livvakter.

LB-D2-Isabella-L_158189a Blondinbella. Isabella Löwengrip. Bilde fra artikkel.


Står en del “skumle” ting i den artikkelen som mange nok ikke tenker over. Anbefaler alle å lese den! Jeg er veldig glad for at så mange er innom bloggen min, det hadde jeg aldri forventet! Men kjendisblogger er jeg utrolig glad for at jeg ikke er!!

Kort lite innlegg en lørdagsnatt. Synes alle bloggere burde ta seg tid til å lese artikkelen, selv om man ikke er noen kjendisblogger.

2 kommentarer:

  1. Mmm ja en tankevekker det der, jeg blogger fordi jeg har så mye inspirasjon fra jobben, dette er et fint sted å vise alt det:)

    Ønsker deg en fin søndag

    SvarSlett
  2. God tankevekker og viser at som omtrent alt annet her i verden finnes det alltid to sider, en god og en som du kanskje helst skulle sett at ikke var der.

    SvarSlett