mandag 30. november 2009

Hvorfor Masvaroma?

Ser andre forklarer bloggnavnet sitt, og det er vel på tide at jeg gjør det og.
Jeg er veldig lite kreativ på å finne navn på “ting”. På dyr kommer det av seg selv,men på “ting” sliter jeg. Masvaroma er rett og slett bokstavene til noen av dyrene. Samtidig som det er lett å huske, så betyr det noe.

Ellers er alt fint med Dronningen igjen i dag. I og med at hun var så dårlig i bena i går, så holder vi henne og Marta adskilt fra de andre dyra, slik at ikke hun skal komme i situasjoner hvor hun føler for å skyndte seg bort, og dermed overbelaste seg.

Av mangel på frys måtte jeg bort til foreldrene mine og hente litt kylling. Mens jeg og mamma så på litt potter som skal sprøytemales, så fikk plutselig jackass “bøya”. Spant bort og lekte i teppet.. Da måtte jo Max og leke litt for å få oppmerksomhet. Så han gikk og bort og la seg ned og vred seg og laget koselyder. Måtte jo sørge for å få oppmerksomhet han og;) Når jeg kom hjem hadde Rosalita prestert og knekke av isolatorene og dratt av strømtråden.. Da var det å skyndte seg å møkke og få inn hestene før hun rev ned sauenettingen og. Dusteponni :p Men hun er jo morsom og da..

Ellers har jeg hatt besøk av en venninde i dag. Koselig å få skravlet litt igjen:) Og så fikk jeg hyggelig overraskelse i posten. Hippson magasinet som jeg har ventet så lenge på var endelig kommet! Får en dressurbok og som blir ettersendt. Hippson er helt genialt! Anbefales på det sterkeste for hestefolk!

DSC00392

Max og Åge slapper av.

1 kommentar:

  1. Så godt at d e bedre m dronningen:)

    Tenkte faktisk at masvaroma var forbokstavene..

    Morsome dyr, ja..hehe..
    Men godt at di ikkje hadde kommet seg lause:)

    SvarSlett