søndag 29. november 2009

Både trist og hyggelig dag..

Etter morgenstellet hjemme besøkte jeg Olivia. Hun køm løpende når hun så meg, og jeg fikk kost masse med henne:) Hun har skikkelig god og myk engleull. Til og med væren kom og hilste på(Væren er den nederste).
Olivia

hr.vær

Etterpå måtte jeg ta et raid i hus før jeg og Max gikk på en god tur. Er ikke sauer i grettestø nå, så da kunne vi gå runden gjennom beitet. Max elsker å løpe på oppdagelsesferd der nede. Alle dyrene trives så godt der nede! Er et herlig sted å være. Kan glatt sitte der 3 timer sammen med sauene når de er der. Alt er så stille og rolig der, og er en herlig atmosfære.

DSC02695

Rakk akkurat å hive meg i dusjen i full fart etterpå før det var hjem til foreldrene mine til kaffemat, og etterpå gikk vi på julekonsert med Vest Agder Kammerkor. De var utrolig flinke og det var en veldig fin konsert. Etter konserten stod kveldsstellet for tur. Når jeg kom ned til sauene hadde gamle Dronningen problemer med å reise seg, og holdt på å falle over Marta hver gang hun forsøkte å reise seg. Fikk ringt etter mamma og når hun kom fikk vi henne på bena. Får se det an til i morgen og ta en prat med bonden og høre hva han sier. Er blitt utrolig glad i henne og håper virkelig ikke det er noe.

DSC02661

Dronningen i dag tidlig

Nå er det Åndenes makt, kyllingwok og kongerøkelse.. Skikkelig koselig og hele stua dufter godt! Julestemninga er hvertfall på plass, og det er så koselig!

1 kommentar: