søndag 8. november 2009

Herlige dager!

Selv om det regner nesten hver dag for tida, så er dagene bare herlige!
Jeg er kronisk syk, og kan derfor ikke jobbe. Når jeg først må gå hjemme er det ingen annen plass enn på gården sammen med dyrene jeg kunne tenke meg å være! Man lærer seg å sette pris på de små tingene, og ting som for andre er en selvfølge, kan for meg være stort å klare. Med nye smertestillende har jeg fått et nytt liv, selv om ikke de gjør meg god nok til å jobbe, og ikke jeg klarer halvparten av hva en frisk person gjør i løpet av dagen, så klarer jeg likevel mye i forhold til hva jeg klarte uten de. Livet er rett og slett herlig!

Med de nye smertestillende har jeg klart å ri Svarten mer gjevnlig. Det merkes!! Han er blitt så lydhør og fin. Han jobber som en konge! Vi har og trent masse overganger, og bare en liten ubalanse, eller litt for mye tak i tøylen, så bryter han. Han går på hårfine signaler. Tidligere hadde han nok bust videre om det ble en liten ubalanse eller et gram ekstra i tøylen. Hver dag gleder jeg meg til treningsøkta, og slutter kun en økt fordi at jeg må. Kunne nok trent hele dagen!

Min lille hund, Max. Bare han i seg selv gjør livet verdt å leve. Herligere hund finnes ikke! Etter jeg fikk han, så skjønner jeg ikke hvordan meg klarte meg uten han..

Det er så herlig å endelig klare å trene Rosalita igjen. Gleder meg hver dag til turene med henne. Regn og drittvær er ingen hindring! Hun er virkelig en superponni! Full av mot, utholdenhet, energi og arbeidslyst.

Lille Marta.. Det er så koselig å komme ut om morgenen og høre de søte små "mæ"ene hennes når hun roper etter frokost. Hun har hatt en hard oppvekst som gikk hardt inn på oss begge to. Men alle de små fremskrittene hun viser, gjør det verdt å kjempe for. Hun er et fantastisk lite lam, og et av de rareste lammene jeg noen gang har vært borti. Hehe..

Dronning Maud er en herlig gammel dame. Jeg er så glad for at jeg fikk bli kjent med henne. Hun og Marta trives godt i hverandres selskap, og det er så godt å se! Marta ble skeptisk til andre etter hun var syk, så var veldig spent på hvordan det kom til å gå. Det er rett og slett herlig å ha sauene som står og hilser god morgen. De er alltid blide og fornøyde:)


"Den som sover synder ikke"

Lille lykketrollet:) De to nye medlemmene i dyreflokken her på gården blir og høyt verdsatt. Han har lært seg hvor vinduet mitt er, så når Sara(mora) får nok av herjinga hans og stenger han ute i hjørnet, så ser han mot vinduet og roper. Da må jeg jo slå av en prat med han, og han blir så fornøyd!


Er man i dårlig humør, så blir man fort i godt humør når man kommer ut til dyrene.

3 kommentarer:

  1. Helt enig - smiler ikke verden, smiler iallefall dyrene! Det er herlig!

    Ønsker deg en god påfølgende uke! :)

    SvarSlett
  2. Utrolig godt å lese :)
    Bildet av Rosalita var forresten klalltøft!

    SvarSlett