mandag 4. januar 2010

What a wonderful world…

Selv om ikke det er grønt ute på denne tiden av året (for en gangs skyld..), så tenkte jeg på “Wonderful world” sangen i dag når vi holdt på i stallen. Dyrene har en herlig utstråling og ro, og er så fornøyd med livet, og nyter det til fulle. Det er rett og lett herlig å være hos de. Etter morgentur med Max gjorde jeg og mamma ferdig møkkinga, og så hentet jeg Max med ut igjen, og da ble vi ute resten av dagen. Ting andre tar som en selvfølge, er gjerne et helt dagsverk for oss som er kronisk syke. Det gjelder og klamre seg fast til de positive tingene som skjer, og de gode øyeblikkene, leve akkurat der og da og nyte det til fulle!

max_snø2 rosalita_snø
Max(øverst) og Rosalita i farta!

MD
Marta og Dronning Maud.

asklepios
“Linselusa” Asklepios

stallkatt1
Pus, fungerende stallkatt. Naboen eier den, men på dagen er den “på jobb” i stallen.

svarten_snø
…og “Kongen sjøl”, Svarten.

Prøvde meg på en ridetur i dag. Leide han opp til fyret(alt for kaldt til å sitte stille på han i skritt) for å se hvordan forholdene var i plantefeltet. Det var store fonner, og Svarten seig igjennom, så det nyttet ikke. Var redd han skulle sette seg fast. Så da var det bare å leie hjem igjen.

Nå har jeg vanilje boller i ovnen, som desverre ble helt mislykket(er jo helt umulig å få tak i dugende krempresse!!), men håper at de hvertfall smaker godt.

Noen som vet hvordan man tiner parabolen forresten?? Har mistet hele bildet siden den har frøset, og nytter ikke akkurat tine den med varmt vann heller, da vannet fryser på et blunk!

3 kommentarer:

 1. Skjønner det er tøft når man er kronisk syk, derfor er det fint du deler med oss, sånn at vi får økt vår forståelse.

  Du virker som et herlig menneske:)

  Ønsker deg et godt nyttår.

  SvarSlett
 2. Prøv med hårføneren! Men husk å tørke av den smelta isen igjen etterpå :)

  SvarSlett
 3. Takk, Susanne:)
  Godt nyttår til deg og! Håper du hadde en fin både jule og nyttårsfeiring.

  Lise: Hårføneren har jeg ikke prøvd. Det har jeg ikke kommet på. Får ta en tur ut med hårføneren og skjøteldning i morgen. Gjetter naboene vil lure fælt*le* Takk for tips!

  SvarSlett