søndag 10. januar 2010

Pestopasta med kylling, soltørkede tomater og fetaost

Som tidligere nevnt har jeg en ganske innviklet matallergi. Jeg spiser kun hvitt kjøtt, og “lever på kylling”, da det helst går i kylling og litt svin som avveksling innimellom. Da gjelder det å finne spennende retter så det blir variasjon. Oppdaget nylig denne retten, og den er kjempegod!

DSCI2600

Dette trenger du:

  • Kylling
  • Fullkornpasta
  • Soltørkede tomater
  • Pesto
  • Fetaost

Slik gjør du:

Stek kyllingen i ildfast form på 200 grader i 45 min. Kutt deretter kyllingen i biter og legg i en bolle. Kok fullkornspasta som anvist på pakken. Legg i en sil og skyll med kalt vann(dette for å stoppe kokeprosessen, som fortsetter selv etter endt koketid). Hell oppi bollen. Tilsett pesto, tomater og fetaost etter smak, og bland sammen.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar