søndag 28. februar 2010

Gjenbruk del 1

Nå kommer endelig første del av gjenbruksinnlegget. Fant ut at jeg måtte dele det i to, orket ikke styre med alt på en gang.

Fikk et sett på 4 blomsterpotter som nå er blitt sprayet hvite. Skal ha grønn plante med litt pynt på i hver. Alle må gå gjennom mitt vaskerom for å komme inn på badet, så da vil jeg gjøre vaskerommet litt fint, slik at det er presentabelt. Så blomsterpottene skal få plass på vaskerommet. Istedefor å bli kastet, så fikk de nytt liv hos meg.

DSC03288

Fikk og fine middags og suppetallerkner, med høner og hane på! Akkurat slik jeg har vært ute etter. Servicet har levd et langt liv som hverdagsservice hos min venninde, og hos meg blir det finservice. Husker enda når hun kjøpte det, når hun skulle ha sitt første barn for snart 7 år siden og de skulle flytte til første leiegården. Nå eier de egen gård og venter sitt fjerde barn. Rart å tenke på hvor fort tida går! Og ingen hadde nok trodd at dette kom til å ende opp hos meg..  Alltid ønsket meg det, men på den tida var det et dyrt samleservice, så det ble med lysten..

tallerken

Fikk og tilhørende stettglass til, og noen kjempetøffe kopper! Har og fått sko og vottetørker og ismaskin. Herlig å slippe våte sko og votter, og gleder meg til å få frys nå så jeg kan lage egen is! Resten skal jeg vise i neste gjenbruksinnlegg.

Jørgen har satt vinterpels igjen, så våren ser derfor ut til å være for mye å håpe på enda.. Det vises ikke så godt på bildet hvor lys han er nå, men han er nesten i full vinterpels,som er helt hvit.

Jørgen før_etter

 

Ha en fin søndagskveld!

2 kommentarer:

 1. Så flotte ting du har fått. Pottene ble veldig fine hvite. :) Herlig mønster på servicet. :)

  Og for en nusselig Jørgen du har! ;)

  Ha en fin ny uke!

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 2. Jørgen er en kjekk liten krabat. Skulle gjerne eid det servicet ditt med de fine motivene. Det er så nydelig med høns og hane motiv, minner om kopper jeg hadde i min barndom :)

  Annel

  SvarSlett