mandag 22. februar 2010

Avsløringens time er kommet..

Jeg har “startet” min egen lille business! Jeg baker hundegodbiter og selger i gavepakninger. Halve konseptet er at det skal være litt exclusivt og noe man ikke får alle andre steder. Mine godbiter er og mye sunnere enn de man kjøper i dagligvare, siden de kan inneholde feil verdier av mineraler og gi krystaller. Jeg kan og lage egne hundebrød, scones, “muffins” osv. Kan og lage sunne kjøttboller til hund og diverse andre ting. Mulighetene er mange. Planen var å starte en liten nettbutikk, men siden jeg er redd at frakten kommer på mer enn hele godbitene, så har jeg droppet det. Om noen skulle være int, så kan jeg pakke i pose og sende avgårde. Ellers skal jeg henge opp lapper i morgen, og når markedene starter opp blir jeg å se med nytt og spennende utvalg, og smaksprøver for de 4bente. Alle godbitene er lavkalori, og de fleste inneholder urter som gjør at godbitene har en hensikt. Bakepapiret på bildet i planleggings innlegget skal jeg lime på bokser og esker, slik at jeg får litt forskjellige gavepakninger.

bloggplakat

Har kuttet av kontaktinfoen, men skulle noen av bloggleserne mine være int, så er det bare å kontakte meg på mail: scarlet8121@hotmail.com, så finner vi en grei pris.

Jeg har alltid ønsket meg et aktivt liv, men pga min helsetilstand, så måtte jeg gi avkall på drømmen min om å utdanne meg innen hest og å jobbe “døgnet rundt” med hest, og finne meg i å ta det med ro. Har alltid ønsket meg mer å gjøre, og liker veldig godt å bake. Etter en stund kom jeg opp med ideen. Så det er bare en hobby, ha noe å holde på med og å få dekket inn utgiftene. Godbitene kan og fryses, og det er jo et stort pluss! Levergodbitene er “limited edition”. Blir det stor etterspørsel kan jeg tenke litt på det, men så langt frister det ikke til gjentakelse pga den forferdelige lukta av leveren under tilberedning. Har planer om å lage fler typer og, men nå som jeg har fått laget opp såpass hvertfall, så er det bare å hoppe i det! Dette blir spennende!

Ha en fin mandagskveld!

3 kommentarer:

 1. Oi, dette var en knall og original tanke, skal tipse gamle hundevenner;)

  SvarSlett
 2. Dette hørtes kjempespennende ut! Så flink du er!

  Ønsker deg masse lykke til!

  For en god ide!

  :)

  SvarSlett
 3. Så gøy! Håper du får en stoor kundekrets. Utrolig spennende! Lykke til :)

  SvarSlett