søndag 21. februar 2010

Kaldeste vinteren på lenge

Dette må være en av de kaldeste vinterene vi har hatt her på Lista på så lenge jeg kan huske. Under potene på Max fryser det til is når vi er ute, så heldigvis at ikke vi var langt unna i dag, siden jeg måtte bære han hjem og få tint potene før det ble sår. Han har fått på seg vanntette potesokker nå, og ble som en helt annen hund å ha med seg ut. Han ble så lykkelig når han slapp å få vondt under bena.

DSC03338

Max sier Tusen takk til mamma som hjalp å sy de til, og sier at nå fortjener virkelig mamma en levergodbit!;) Han er ikke veldig glad i å få kamera “trykket opp i trynet”, derav uttrykket.

Apropos levergodbit.. Jeg har bakt leverkjeks.. Mange leverkjeks!

DSC03339

Har og laget tørkede leverbiter. Var gøy å ha prøvd, men jeg gjør det aldri igjen. Det lukter som om noe har ligget dødt i  huset her i minst en uke.

Fikk og besøk av min gode venninde i dag, som det desverre går alt for lang tid mellom hver gang vi treffes pga lang avstand. Nå har de endelig skjønt det(hehe), og kjøpt seg gård nærmere her, så snart blir det lettere å treffes. Vi fikk byttet julegaver(bedre sent enn aldri..) Og så hadde hun med en kjempefin innflytningsgave!

DSC03346

De passer perfekt inn i stua, og jeg skal finne en fin plass til de:) Gjennbruksinnlegget kommer når formen min blir bedre. Akkurat nå er det det siste jeg orker å tenke på. Når formen blir bedre skal jeg og avsløre planen min.


Håper alle har hatt en fin helg!

3 kommentarer:

 1. Så fine "sko" til Max! Huff, for en vinter vi har hatt! Det er jo faktisk VINTER!
  Gleder meg til gjenbruksinnlegget. :)

  Ha en god kveld!

  Klem!

  SvarSlett
 2. Ja, nå ble nåkk Max glad:)

  Å Baltus takker for alle de gode godbitene:)

  Ja, heldigvis ikkje så lenge t d blir kortere avstand, glede meg t å flytte:)

  Ha ein fin kveld videre:)

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg og til du flytter.. hahahaha!

  Håper Baltus likte de:) Blir nok ikke mye butikk godbiter på Max fremover. Hjemmelagede er jo mye sunnere, og så er det jo så gøy å lage de! Men lever godbiter blir det heller å kjøpe hvor de selger naturlige. Orker ikke den stanken igjen!

  SvarSlett