mandag 8. februar 2010

Herlige vinterdager!

Til tross for mye migrene for tida, så er livet herlig! Vi har skikkelig fint vintervær, sol og vindstille. Det er virkelig idyll her ute. Har prøvd å sette sauene sammen igjen, og det gikk overraskende bra! Litt rangsetting blir det jo, men ikke noe at de prøver å ta livet av Marta og Ronja. Ronja er tøffere enn toget, og skal ta både Gunvor og Olivia, på en gang! Marta er mer konfliktsky og overlater slikt til de andre. Det går bare bedre og bedre, og de begynner å finne plassen sin.

sau

DSC03099
Mor og datter, Olivia og Marta.

Eslene har og vært helt i hundre i dag, og løpt og lekt som bare det. De har forskjellige måter å skryte på, alt etter hva de mener/vil. Hestene har bare hørt skrytelyden de lager når de hilser velkommen. I dag når de lekte hadde de en skrytelyd som nesten hørtes ut som er ferje, der de løp bånn guffe med hodet hevet. Gjett om hestene ble forskrekket og lurte fælt på hva i alle dager dette var for noe!*le*

DSC03090 
(Rosalita holder på å ødelegge gjerdet i bakgrunnen:p)

Hestene koser seg og i det fine været, og Rosalita fortsetter “hobbyen” med å ødelegge gjerdet.. Blir ganske mye å fikse på når snøen forsvinner! Hadde en liten tur med henne i går, hvor vi prøvde oss på litt dressur, og hun gikk superbra! Gleder meg til å komme skikkelig i gang med trening av hestene igjen!

DSC03107

Siden ikke jeg var i form til å ri, så gikk jeg og Max en god tur rundt grettestø og plantefeltet. Det var mange snøfonner vi måtte over, så runden ble som 3 runder omtrent:p Max gikk jo ikke gjennom snøen, så han var ikke i nærheten av sliten en gang. Han storkoste seg!

DSC03110
Max leter etter noe spennende..

DSC03120
Søteste lille hunden ♥

Når vi kom hjem fikk Max seg en dusj, og ligger nå ren og pen og sover i dyna. Jeg skal finne noe gøy på tv, og kose meg med kylling og wok:)

Ha en god Mandagskveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar