lørdag 13. mars 2010

Milla ♥ Max

Verdens barnsligste innleggstittel*le*, men det var akkurat sånn det var når Milla kom på besøk til Max i går. Hun var helt fra seg av begeistring! Milla var i tilegg i løpetid, og klar som bare det, og det var igrunnen like greit så eieren fikk se hvor enkel og grei Max er i slike situasjoner og. Det var så herlig å se at Max koste seg sånn sammen med en annen hund uten å være på vakt, klar til å hoppe unna.  Eieren til Milla var og så glad for å se hvordan hun og koste seg uten å være redd.

DSC03611 
Er de ikke søte? :)

Senere på dagen gikk jeg og Max tur på Bausjestranda. Lenge siden vi har vært der nå! Max er så glad i å være på stranda, og syntes vannet var veldig fristende.. Er nok litt tidlig å bade enda, men tida går fort, så før man vet ordet av det så er det badesesong! Max synes det er kjempegøy å klarte i sanddynene, og jeg vet ikke hvem som får mest trim da, om det er meg eller han*le*.

DSC03623

Herlig å komme seg rundt litt til andre steder og å gå tur, og ikke bare gå de samme veiene hele tida. Virker som at Max og setter pris på det. Nå skal vi til Nesi og kose oss i finværet :)

Ha en flott Lørdag alle sammen!

2 kommentarer:

  1. For et nydelig par! Går nok greit på tur med dem i morgen.
    Kos deg i kveld :)

    Annel

    SvarSlett