torsdag 4. mars 2010

Jeg blir helt satt ut…

…På en god måte, over alle som har vært innom bloggen min. Jeg hadde aldri forventet at så mange ville titte innom min blogg. Både fordi at det er en hverdagsblogg, og fordi at jeg har holdt den utenfor bloggsamfunn som viser at den finnes. Jeg synes bloggsamfunn er flotte(!), og bruker det mye for å titte innom andres blogger. Er av andre årsaker at jeg ikke vil ha min med i noen av de(hvertfall foreløpig). Når telleren runder 3000, så skal jeg hive meg med på neste bølge og ha en liten give away feiring.

Jeg og Max har vært ute og kost oss i sola i dag, og nå ligger han på sofaen og tar seg en “powernap” mens jeg skal i stallen, slik at han blir klar til å gå ut enda mer i det nydelige været:)

DSC00532 Noe å se frem til…

 

Tusen takk til alle som er innom min blogg, det blir satt pris på!

3 kommentarer:

 1. Idyll i fjæresteinene! Herlig å se grønt gress også:)
  annel

  SvarSlett
 2. Ååååå, for et FANTASTISK bilde! :D :D :D
  Akkurat sånt et kunne jeg faktisk ha hatt på veggen min! Er det du som har tatt det? :)

  SvarSlett
 3. Ja, mobilbilde det og. Hehe..
  Jeg er ikke så flink til å ta med meg kamera rundt, mobilen er så mye greiere siden den får plass i lomma.
  Får så mange fine bilder der nede:) Og dyrene stortrives virkelig der! Hender det kommer hester som aldri har sett havet før, og som har vanskelig for å legge på seg. Hele hestene forandrer seg når de kommer hit, og ingen fare for at de er for tynne når de drar hjem akkurat*le*. Er herlig å bare sitte der sammen med dyrene og. Er så god atmosfære der.

  SvarSlett