onsdag 14. april 2010

Noen dager siden sist..

Jeg har ikke vært i form, og har derfor ikke orket å blogge på noen dager. Har brukt godværsdagene til å gå på tur nede i grettestø, som virkelig er et herlig sted å være!

DSC03880

Hadde med brus og noe å spise, mens Max gikk rundt som han ville i langlina. Herlig! Godt å ta det med ro når ikke man er i form, men samtidig få nytt sola. Max koser seg når han får være der nede å utforske og bare gå rundt som han vil selv.

 

blank5

Ble invitert på Tinget med godbitene, så 19-20 juni blir det stand med flere spennende godbiter og nye slager. Blir og smaksprøver til de 4bente. Dette blir spennende. Jeg gleder meg! Har skaffet hybelkomfyr slik at jeg kan stå ute i godvær å lage flere med lever å ta med og, orker rett og slett ikke lage mer av det inne i hus. Av det partiet jeg hadde så var det faktisk lever som gikk sist, men siden lever ellers er populært blandt hunder, så vil jeg ha med et leverparti på Tinget. Kan jo godt hende det er det som ryker først der.. Planen er å ha med noen godbiter til katt og, men får se hvor mye jeg orker og rekker.. Hundegodbiter blir laget først, de er jo det viktigste.

DSC03897

Har kommet meg så smått tilbake på hesteryggen igjen. Det var herlig, men kjente at ikke jeg var helt klar for å ri igjen. Skal ha Milla en del fremover, så da blir det flere dager med kun hund, og da kan jeg samle litt krefter til å prøve å ri igjen, og satser på å være tilbake på hesteryggen “for godt” igjen etterpå! :)

DSC03905

Har hatt et skippertak i hus i dag, og blandt annet stokket om litt i skuffer. Fant ut at jeg har nesten to skuffer med te.. Er lag på lag med te i skuffen, og skuffe nummer to begynner å følge etter.. Jaja.. Er vel ikke den verste “dilla” man kan ha.. Var en tur på dyrebutikken og i dag for å prøve regndress til Max. Den de hadde inne var i snaueste laget, men vi prøvde å skvise han nedi likevel. Det gikk, men den var rimelig trang. Prøvde å se hvordan Max kunne bevege seg i den  i tilfelle det gikk. Max var fornøyd i regndressen, men siden den var så trang ble det rimelig stiv chaplingange. Vi kunne ikke annet enn å le av han der han gikk i stiv chaplinstil bortover, godt fornøyd! Haha! Han må nok vente til den kommer i en størrelse større.. Gaven til give away`en er og “klappt og klar”. Nå som det nærmer seg må jeg si at jeg gleder meg litt. Blir spennende å prøve seg på, og å se hvor mange som vil bli med:)

 

Håper alle har hatt en fin dag ute i sola!

1 kommentar:

  1. Nydelig bilde av Svarten :-) Enig med deg- Grettestø er et herlig sted.

    Annel

    SvarSlett