mandag 19. april 2010

Lille Olai ♥

olai

Jeg har blitt alt for knyttet til denne lille karen.. *sukk*. Alle lammene er supersøte, men akkurat Olai har jeg fått en helt spesiell kontakt med, noe jeg fikk nokså med en gang han kom. Det er bare noe ved han som jeg ikke helt klarer å sette fingeren på. En av brødrene hans har nå fått navn, men den siste er jeg enda litt usikker på. Skal legge ut bilde og navn når jeg har bestemt meg for den siste og.

Har trent Milla med katt i dag. Jackass er en skikkelig tøffing, så jeg tok med meg fiskepudding, og så bar det bort til mamma og de. Milla bjeffet et par ganger, og da svarte Jackass med frese. Hun skulle ikke tro at hun bare kunne komme her og komme her! Det gikk veldig greit. Hun fikk noen utfordringer med å sitte litt og litt nærmere og gå pent forbi et par ganger. Hun brydde seg ikke noe om Jackass. Fiskepudding var mye viktigere enn hele katten. Viktig med godt næringsvett;) Flere ganger på tur gikk hun og pent i veikanten på helt slakt band:D Flinke Milla! I morgen skal vi på tur og trene med langline.

Jeg og Max har funnet dyna og nettopp sett filmen “drag me to hell”. Den filmen var skikkelig dårlig, bare skvip! Jeg er skikkelig trøtt etter å ha vært ute i vinden i hele dag, så nå skal jeg ha en god kopp te og ta kvelden.

Håper alle har hatt en fin helg

3 kommentarer:

 1. Olai er ordentlig søt. Det er så herlig å se når lammene hopper og spretter. Håper Ingebjørg snart får ut sine/sitt avkom. Blir spennende.

  Annel

  SvarSlett
 2. IngeBORG:p hehe... Kommende "datternavn"? *le*

  SvarSlett
 3. Obs....Du vet, ifølge mitt hode osv...hehe. Ingeborg of course.
  Annel

  SvarSlett