lørdag 17. oktober 2009

OktoberblomstringDenne navnløse kaktusen er en av mine favoritter, og nå står den i full blomst! Normalt sett blomstrer den kun en gang i året, men hos meg har den blomstret både 2 og 3 ganger. Jeg fikk den av min bestemor når jeg flyttet ut hjemmefra for noen år siden, og allerede da var den gammel. Så gammel at hun hadde mistet tellinga. Blomsten er lilla og citrusgrønn, men pga blitsen ble grønnfargen mer gul/hvit. Noen som vet hva kaktusen heter?

5 kommentarer:

 1. Så fin en blomst!
  Apropo blomst ja - lynga mi står greit inne. Varmepumpa tar knekken på det meste her hos meg også. Men lyngen har ikke begynt å drøse. Fint å få litt høst inn også ja. :)

  Fikk tak i hestehenger til slutt - hos skoies.. Litt langt, men.. ;)

  God lørdagskveld! :)

  Klem, cecilie

  SvarSlett
 2. Ja, og forresten.

  Vi var og sa hei til eselene her om dagen. Da begynte den lille å ri på den store. Og Andrea fikk helt latterkrampe. Hun fikk nesten ikke puste. Og da den store begynte å sparke etter rakkeren, lo hun så hun nesten spydde.. Hehe. Det ble litt for godt for henne det. ;) hehe

  Snakkes! :)

  SvarSlett
 3. Hahahaha! Ser henne for meg :)
  Skoies var ganske langt ja.. Men var godt du fikk tak i hvertfall:) Vi har ikke noe å dra vår med, så har ikke blitt noe til at vi har fått fikset den. Planen er å få den klar til utleie igjen, må bare få fikset den og bil å dra den til godkjenning med. Har leid både Arne, bilen og hengeren hans neste helg jeg.. hehe.. Han er jo supersnill som stiller opp så jeg kommer meg på kurset.

  SvarSlett
 4. Så bra da! Snill han er! :)

  De skal stå ved siden løa her oppe ja! :) Sammen med fuglene.

  SvarSlett
 5. Er jo forbi der hevr dag med Max, så da får jeg nok sett de når de er kommet. Blir spennende:)

  God helg!

  SvarSlett