tirsdag 29. september 2009

Stuen min

Beklager blitsen midt i bildet.

Alle blomsterpottene mine er svarte, men i forskjellig fasong og mønster.

I disse tider hvor alt skal være hvitt, så tenkte jeg å vise frem litt fra min stue, som går i stikk motsatt av hvitt, nemlig svart! Jeg har prøvd den hvite stilen. Synes det er veldig pent å se på, men det var bare ikke noe for meg. Min stue går i svart, med friske innslag av rosa. Møblene er foreløpig furu og fra Liva serien, men de skal males hvite og byttes knotter på(de skal pusses opp i shabby chick stil). Den dagen jeg endelig får summet meg til å begynne, skal jeg legge ut før og etterbilder:) Siden jeg har mye svart, så har jeg ikke gardiner. Fant ut at gardiner stjal mye lys, og det tok seg best ut med kun persienner. I huset mitt er det ikke så veldig "in" i interiøret. Jeg liker farger og et personlig preg. Abonnerer på Rom 123, da det passer meg ypperlig i stilene og ideene de presenterer der. De bruker farger, gjenbruk av ting som man enkelt kan gjøre selv, og kjører en stil hvor man ikke må ha gullkonto i banken for å ta ideer fra, samtidig som de legger vekt på å få personlig preg på hjemmet. Etterhvert vil det komme glimt fra de andre rommene og. Noen som vet hvordan man får midtstilt teksten under bilder? Bloggen min vil heller ikke lage avsnitt. Noen som er kjent med problemet?

2 kommentarer:

 1. Fine farger! Sånn vil jeg også ha det :)

  SvarSlett
 2. Koselig stue du har! :)

  For å lage avsnitt tror jeg du må sette musa i begynnelsen av setningen i avsnittet, og trykke shift + enter. Jeg slet også med det ei stund. Men for meg funka det. ;)

  Midtstilt tekst, vet jeg ikke. Annet enn å merke just den teksten å midtstille den, lage avsnitt, og så venstrestille resten.

  Lykke til!

  Koselig blogg du har! :)

  Klem, cecilie

  SvarSlett