fredag 2. juli 2010

Trekning Give Away!

Da var det duket for trekning av give awayen…

DSC00562

Og vinneren er..

lapp

 

 

DSC00563

Susanne!

Så fort jeg får adressen din, så er den på vei til deg;) Adressen kan sendes til meg på mail scarlet8121@hotmail.com.

Ellers ble denne give awayen en fin “avslutning”. Mange har kanskje merket at innleggene kommer sjeldnere og sjeldnere. Det skyldes både en sliten data som motarbeider blogging veldig, og at det er mye som skjer og jeg er for sliten på kveldene, spesielt når det blir så tidkrevende og kranglete pga dataen. Jeg gir derfor et “siste” innblikk i hva som skjer her, før jeg tar bloggpause på ubestemt tid.

Stallen har fått innlagt vann til alle dyrene, til og med sauene har fått vannkar. Vi har og støpt og spikret plankegjerde som er malt hvitt rundt paddocken, og det skal og settes opp hos eslene, og videre rundt etterhvert som paddocken utvides. Til helga begynner vi og å gjerde flere jorder som skal taes ibruk til beite. blogg2

Begge ponniene trenes for fullt til de skal gå ponnileir om 14 dager, og Dione blir trent ekstra mot utstilling 4. september. Det blir spennende!

DSC00556 

Begge ponniene har og en flittig rytter som klatrer og hopper litt med de så de får variert og allsidig trening. Rosalita skal være med meg på kurs til helga, og etterhvert skal jeg begynne med dressurtimer(fra bakken) med Dione så hun og kan lære seg litt dressur. Rosalita er blitt kjempeflink og synes det er så gøy! Så blir morro og få prøvd litt med Dione og:) Ellers på planen står triksekurs(prøve å finne frem litt gamle kunster med Rosalita;)), treningsleir med kjøring, terrengritt, sprang, trav, galopp og masse morro! Kjørekurs med Olaf Nyby står og på planen. I dag har jeg og Dione vært på skikkelig morro kjøretur med min gode venninde og hennes shettis, og dattera hennes med hesten sin. Hestene storkoste seg og Dione ble skikkelig giret! Er lett å bli hektet på disse ponniene;) De har sånn arbeidslyst og gå på vilje!

DSC00554Hamsterene sover sammen i huset som henger fra taket.. 

Hamsterene forandrer seg nesten fra dag til dag. Esther har mistet den hvite dotten i nakken, mens Jørgen har fått nye på lårene.. Forhåpentligvis kommer det unger 10 juli, som jeg håper arver pelsegenskapene til foreldrene. Noen av ungene blir til salgs til gode hjem.

Melby og Herman er snart klare for å dra til egne flokker. Melby og Ronja har funnet hverandre og er skikkelig på flørter`n. Hehe.. De er så søte sammen:) Blir trist når de reiser, men det er jo bare sånn det er. Olai har slitt med sykdom, så han blir igjen her med mamman sin til han blir frisk. Søte lille gullgutten ♥

Et lite innlegg fra tid til annen vil nok dukke opp av og til. I mellomtiden ønsker jeg alle en god sommer! Vi ses!

2 kommentarer:

  1. Hei.

    Oi, ble skikkelig overrasket og glad over å vinne. Den er utrolig flott og passer godt inn i mitt nye hjem;)


    Så tusen takk, er ikke vandt til å vinne ting så jeg ble litt satt ut ( på den gode måten)


    Tusen takk, sender mail i morgen etter jobb. Og hils din mor takk samt at jeg gleder meg til å se den.


    :)


    Nå til bloggen din. Jeg er sløv i sommer, men generelt er dette en av de bloggene eg har størst glede av å lese. Skjønner dette med å være sliten, men håper nye krefter kommer og du får lyst og tid til å blogge igjen.

    :)


    For jeg føler jeg blir kjent med deg og dyra gjennom bloggen. Og du virker som et fantastisk menneske. :=)

    Susanne som sender en liten klem i natta.

    SvarSlett
  2. Hei:)

    Takk for det, hyggelig å høre!:)

    Kan prøve å få til en liten oppdatering i kveld, mangler taster, så må kopiere inn bokstaver:p hehe..

    Får prøve å komme sterkere tilbake når ting roer seg litt og jeg får samlet litt krefter igjen, og ikke minst, en data som fungerer;)

    God sommer!

    SvarSlett