onsdag 12. mai 2010

“Nytt” prosjekt på gang..

For ikke lenge siden skrev jeg at det bare fortsatte å øke på dyreantallet her.. Det har ikke akkurat gått nedover siden da. Vi har lenge snakket om å kjøpe en avlshoppe. Markedet har bugnet over av gode brukshester, men til avl har det heller vært labert. Når vi da kom over Dione, så var vi ikke sene om å ringe, og mandag som var, så dro vi avsted og hentet henne.

picture.aspx

På farssida har hun Marswood og på morssida har hun Aucthygall. Hun er en god hoppe, og til september skal en venninde stille henne for meg på utstilling igjen, og neste sommer skal hun til hingst:) Vil bruke dette året på å bli godt kjent med henne før hun blir bedekt.

mia3

Etter 17 mai starter vi på ukentlige kjøretreninger, og på sikt er planen at hun og Rosalita skal gå 2-spann. De passer godt sammen på alle måter, så håper at de vil trives med å bli kjørekompiser.

54_1042602102

Vi er virkelige glade for at vi fikk bli de heldige eierene av denne flotte hoppa. Hun er en søt og snill liten dame som vi gleder oss til å bli bedre kjent med. Svarten var og godt fornøyd med å få en dame til, og traver nedover jordet med en dame på hver side av seg;) I dag tidlig lå alle tre rett ut sammen og sov. De har alt funnet tonen og blitt gode venner. Vi går en spennende tid i møte, som vi gleder oss til å begynne på!

1 kommentar: