søndag 23. mai 2010

Idyll..

blomst2

.. Om man ser bort fra kjølen og den voldsomme vinden hvertfall. Sauene beiter i hagen og gjør en mye bedre jobb enn noen kantklipper kunne gjort! Ettermiddagsluren tar de under frukttrærne, som nå står i full blomst. Rene idyllen!

lam3

Lammene hopper og danser rundt, og smaker på alt de kommer over. De vokser så alt for fort.. Om ikke lenge reiser allerede Aslaug på beite sammen med sine 3 værlam. Hadde ikke Olai blitt syk, så hadde de vært reist allerede. Herman og Melby blir bare mer og mer mann, og har alt begynt å sjekke opp Marta og Ronja*le*. Er mye liv og røre med så mange lam, og spesielt med flere værlam sammen! Må bare nyte tida mens de ennå er små ♥ 

max

Max tar livet med ro og koser seg i sola! Å få ligge på trappa med tyggepinnen sin og se på sauene er helt topp! Herlig å ha hund som går godt sammen med de andre dyrene. Han elsker å være med å stelle de, og vil mye heller tusle rundt i stallen enn å gå på tur. Når vi bare kommer oss avsted på tur, så er det ikke så verst likevel;) Hehe. Vi har vært på stranda og Max har fått vasset og lekt i bølgene. Vi har laget våre egne stier i skogen og bare kost oss!

SD

Dione har fått seg hestepasser som holder på å bli kjent med henne, og snart er de klare for sin første ridetur.

dione

Dione har blitt trygg i sine nye omgivelser, og vi koser oss på kjøretur. Neste uke begynner vi på kjøretrening, og det skal bygges muskler og trenes til utstilling. Vi er blitt en del med hester her ute nå, og vi møtes og rir på tur sammen. Mye å glede seg over og å se frem til :)

2 kommentarer:

  1. Så morro med kjørehest!
    Og så herlige spretne lam du har :)

    SvarSlett
  2. Nydelig bilde av Max i blomsterenga. Takk for flott kjøretur med Dione ☺☺ Det er så koselig med de kjælne sauene og lammene. Nesten synd at lammene vokser så fort.
    Annel

    SvarSlett