tirsdag 23. august 2011

Tid for ny oppdatering..

Var det der med å bli flinkere til å oppdatere.. Begynner å bli klar for høsten nå etter en god sommer :) Har heldigvis ikke vært så varmt så jeg har klart å fungere(det andre kaller dårlig sommer;)). Har fått prøvd litt med turistridning, noe som har vært kjempekoselig. Svarten har og hatt noen turer i 4hjulsvogna, og gjør det som han aldri skulle gjort annet :) Det har og vært noen kaninkull, og noen av ungene ble solgt helt til Vestfold! Har vært en enorm interesse!

17082011494 
Siste dag før avreise..

Hjemmesida er oppe og går, men blir ikke helt fortrolig med den. Prøvd å forandre den x antall ganger nå, og blitt like lite fornøyd hver gang:p Forhåpentligvis finner jeg ut av noe jeg blir fornøyd med etterhvert.. I fjor vinter var det veldig populært å være med å ta det daglige stellet av hestene, men siden det går en del ekstra tid og utgifter på det, så måtte det settes i system, og de som ønsker det i vinter må i år betale for det, da de ekstra utgiftene som går med på det må dekkes inn.

Frikk er i “full gang”(i så full gang han kan for alderen) med ridning, og imponerer stadig. Den hesten er bare helt fantastisk! :) Snart skal kjøringa og taes opp igjen og han skal på nytt prøves på travbanen. Blir spennende :)

Ellers går dagene med å få alt klart til høsten, en del forandringer i system med smådyr og inneplass som må gjøres klart til innesesong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar