søndag 14. august 2011

Sentralutstilling i Melsom

Jeg er alt for dårlig til å oppdatere her, jeg vet.. Skam på lanken til meg! Jeg skal prøve å skjerpe meg! 

Fredag reiste jeg og ei venninde opp til Melsom på utstilling med hver vår ponni. Etter maaange timer i bil pga feilkjøringer, omkjøringer og kø kom vi til en flott hytte som stod og ventet på oss, i skikkelig gjennomført westernstil! Dione delte boks med Valencia, sin reisevenninde, da Valencia pga en feil ikke hadde fått boks. Etter noen timer med søvn var det opp og reise til stallen for å gjøre klar hestene. Bare etter den lille tida sammen var ponniene blitt riktig så glade i hverandre, og Dione var blitt helt avhengig av Valencia og bare spant rundt og ropte etter henne når hun forsvant. At de skulle vises en og en i hall var da ikke det mest gunstige for Diones del.. Det endte med stresset Dione som ikke fikk vist seg ordentlig da hun ikke ville stå og bare stresset. Bevegelsene fikk hun heller ikke vist av den grunn, i skritt bare stresstravet hun.. Jeg så for meg 3. premien fra i fjor forsvinne nedover veien.. Heldigvis gjorde den ikke det. Til tross for oppførselen beholdt hun premien sin. Det ble opplyst at hun hadde veldig gode bruksresultater å vise til, så var vel kanskje det som reddet premien. Uansett hadde vi en kjempegøy tur! Traff oppdretteren hennes som kunne fortelle at hun egentlig er sølvsvart(bare at i norge var det kun en benevnelse for svart på shettis) og har gul-gen, så om hun ble bedekket med palomino hingst kunne hun få palomino føll :)

Dione4
Bildet fra tidligere utstilling. Fikk desverre ikke tatt bilder da vi var inne nesten rett etterhverandre og det var i lukket hall.

 Hoppe av bra type med pent, uttrykksfullt hode med lang hals. Steil skulder, god dybde og bredde. Låg rygg. Godt muskelsatt kropp. Velmarkerte ledd. Noe uttået høyre fram. Aktive, noe korte bevegelser”.

Hun har bedre bevegelser, men hun fikk jo som nevnt ikke vist seg noe videre, og bevegelsene blir ikke de beste når hun bare stresser avgårde, de var korte og raske. Så kan ikke annet enn å si meg fornøyd :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar