torsdag 3. februar 2011

Vårfornemmelse

Nå er det en stund siden oppdatering her! Jeg har rett og slett ikke hatt overskudd til blogging, men håper og tror at jeg blir flinkere fremover.

De siste dagene har vi hatt mildt og godt vær, i tilegg til en skikkelig regnskur. Herlig! Jeg er veldig glad i vinteren, men nå er jeg klar for vår! Spesielt etter den lille forsmaken på vår som har vært nå.

bløtfokus

Siden det har vært så fint vær har Tito fått sin første tur ut i hagen. Han storkoste seg(!), Selv om det var godt å ha med onkel Max i begynnelsen. Godt å ha en Maxehale å kunne gjemme seg i ;)

DSC03367(2)

DSC03365(2)

 (Tito er ganske mye mindre enn slik han fremstår på disse bildene).

tito2    Herligheten selv ♥

Ellers har vi hatt mattilsynet på besøk. Kjempekoselig dame som så at alt var i orden og hjalp oss med det vi lurte på i forhold til regelverket. Vi fikk og klarsignal til inn på tunet/besøksgård :) Selv om det er mange delte meninger om mattilsynet, så skal vi være glade for at vi har et mattilsyn! Noen som bryr seg om dyrene våre og har makt til å sette foten ned der det trengs. Når de kommer til forhold som ikke er bra, så er det nok ikke den triveligste jobben man kan ha. Påleggene som blir gitt blir gitt for å fremme dyrenes sikkerhet og trivsel, ikke for å plage dyreholder. Vær glad for at vi har noen med makt som bryr seg! 
*Dagens moralpreken*;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar