mandag 18. juli 2011

Bloggen er oppe og går igjen…

Etter en lang tids pause.. At det skulle bli så lang pause var aldri helt planen, men sånn ble det desverre. Mye har nå hvertfall skjedd siden sist :) Det har kommet noen nye dyr til gårds, både lånehester og smådyr. Det har og kommet to nye kaninkull, Tito og Ylva sitt som nå snart er 2 måneder, og Lydia og Gerd sitt som er en god uke bare.

bårogardensommer 
Her er ungene etter Tito og Ylva sammen med “onkel” Max. De er litt eldre nå, og ørene har begynt å legge seg på de. Foto: Karin Lundekvam

14072011280 

 

Det har kommet et nytt medlem i saueflokken, nydelige lille Lady ♥

 bårogardensommer16
Foto: Karin Lundekvam

 

Eselhoppen Alba har og flyttet inn på gården.

P1000035

Alba er bare helt herlig! Så snill og god. Hun står for øyeblikket skadet, men når hun blir friskmeldt skal hun gå litt barneridning, og vi skal trene litt med vogn. Hun har stått på gårdsbarnehage og kan jobben sin godt. Hun elsker å bli børstet og stelt med.

 

Det har og kommet fler geiter til gårds, blandt annet en herlig liten killing. Nå er de en liten geiteflokk på 5. Den ene er en flott bukk, så forhåpentligvis blir de fler til våren ;) De stanger ikke, de er veldig forsiktige og milde av seg.

bårogardensommer15
Hilde og litt av Lilly bakerst, Tina og Øyvind fremst. Foto: Karin Lundekvam

DSC04894 
Øyvind, bukken.

P1000093_2 Killingen, Ellinor (Ellie)

P1000092  3 generasjoner; Tina, Lilly og Ellie. Tina er mor til Lilly, og Lilly er mor til Ellie.

 

Gården har og fått seg logo. Den er utformet med tanke på barn, siden det er hovedgruppen vi satser på og har dermed blitt laget så den appelerer til barna. Jeg er så godt fornøyd med hvordan den ble! Gården har og fått Hjemmeside.

visittkort

     brosjyre3

I farge til trykk på t-skjorte, kopper osv, og i svart hvitt for brodering.

 

Vi ble ikke ferdige til besøksgård som håpet. Likevel har det vært litt besøk, og vi fikser det til så godt vi kan til, men det blir å “ta det som det er”. Til nå har det vært mest nordmenn, men denne uka venter vi tyskere, så det blir spennende :)

DSC02023

 

23. Juli blir vi på plass med ponni og vogn på Borhaugdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar