skip to main |
skip to sidebar
Gresk Kylling
Jeg liker å lage litt spennende retter av kylling og svin. En av mine favoritter er gresk kylling. Det går an å lage to versjoner av den, og begge versjonene synes jeg er veldig gode. Her er hvordan du gjør det:
Legg kylling(rå) i ildfast form. Skjær poteter og løk i båter og legg i formen. Rør sammen olivenolje, salt, pepper, hvitløkspulver og oregano i en kopp og hell over. Tøm så over en boks med hakkede tomater. Stek midt i ovnen på 200 grader med aluminiumsfolie over formen i 30 min. Ta så av folien og stek i ytterlige 30-45 min.
Versjon nummer to er samme som over, men bytt ut hakkede tomater med frisk tomat som du kutter i skiver og legger sammen med det andre i formen. Server med Tzatsiki til.
Sistnevnte ser nok litt penere ut hvis man venter gjester. Den øverste er enkel og grei til hverdags.
Hei, Anita!D
SvarSlettenne retten høres kjempe god ut, den skal jeg jammen prøve!
Kjempe gøy at du har blog! :)
Håper alt står bra til. Det høres i hvertfall veldig idyllisk ut, der blant dyrene på Båro!
Klem, Agnete!
Skal lage sånn en gang! Namnam
SvarSlettHEIA:)
SvarSlettHØRTES KJEMPE GODT UT!!
SNAKKES, GØY DU HE BLOGG:)