mandag 28. februar 2011

Rains - Liar

Lite som skjer her for tida, så det eneste dere får denne ganga er Rains med Liar. Har fått helt dilla, den går på repeat så det holder.. Enjoy!

torsdag 17. februar 2011

Let it snow, let it snow.. Let it snow!

Å bli innesnødd er ikke helt heldig når man ikke er laget for å sitte på sofaen.. Kom nå hvertfall til butikken i dag, og siden ikke jeg hadde noe bedre å ta meg til gav jeg etter for presset og kjøpte hjemmebleking..

Ikke lurt!

Mitt hår tar nemlig ikke gjevnt til seg farge, men kom jeg på det før jeg startet?… Neida.. Resultat: flekkevis mørk blond med lyse striper(min egentlige farge), en god andel brunt med striper, og lys bunn og noen lyse tarmer her og der. Takk og lov for luesesong! Bilde av dette kunstverket skal jeg spare dere for..

 

Bårogarden 20118 Foto: Karin Lundekvam

Max ligger strak ut på sofaen og samler energi, spiser kjøtt for å mate musklene, og blir god og klar til å spise uvedkommende når det blir fremkommelig inn til hus igjen. Innetida brukes med andre ord godt(!);

Drøm det –Alle timene i drømmenes verden er ikke bare for morroskyld!
Tro det – Bare se på bildet. Ser det virkelig ut som denne karen lurer seg selv?
Se det –ser aldri så klart som med øyene lukket i dyp søvnkonsentrasjon!
Si det –å si det mens man sover er helt perfekt! Da kan man gjøre det sammen med de overnevnte punkter.
Planlegg – Når er det vel bedre å planlegge enn når man er helt uforstyrret i dyp søvnkonsentrasjon, mens man ser det foran seg?
Gjør det – Venter bare på rett øyeblikk ;)

 

Mental trening er ikke til å kimse av!

mandag 14. februar 2011

Det snør, det snør… Tiddelibom!

Kollasjer4Foto: Karin Lundekvam

Da ble det snø igjen, etterfulgt av en vanvittig vind! Max frøs så han skalv bare etter en liten tur frem og tikbake til postkassene, selv om han var godt innepakket. Innedag på Max i dag, foran peisen;)

Martha I Bårogarden72 
Foto: Karin Lundekvam

Vinden sjoker rundt hushjørnene og lager mye lyder, selv innendørs. Så Dione er dermed ganske våken i dag. Her er det veldig værhardt, og hun lurte nok på hva som skjedde.. Det går seg nok fort til, vind er det ikke akkurat for lite av her.. Hehe..

I løpet av 14 dager kommer det en ny beboer til gårds. Selv om jeg er klar som et egg til å fortelle, så må dere vente litt til med å få vite det ;)

Fonzie, the pony show!

Disse har jeg fått se live, kjempegøy! Det gir en god dose motivasjon til å dra hjem og trene selv. Denne sida er og verdt å ta en titt på:) Skulle ønske det var mer interesse i Norge for å bruke disse små ponniene skikkelig.

Enda en supershettis:

Til tross for all “dautida” med snakking på ukjent språk, så er denne og verdt å se.

 

Rosalita har allerede fått en god start på veien. Gleder meg til å ta fatt på dressuren med Dione og:)

Et av de første kursene i akademisk dressur (Instruktør: Alexandra Myhren) med Rosalita:

6gd7vrt
(Beklager dårlig bilde:\ Måtte gjøre alle bildene slik på en tidligere gammel data for å i det hele tatt kunne se de..)

En av våre første trikstimer for Alexandra:

Alexandrakurs

alexandrakurs2

Triksekurs for Sofie Polmar:

Sofiekurs

Hun gikk blandt annet forskjellige dressurøvelser, spansk skritt, knelte, satt og la seg på kommando o.l, men siden jeg mistet motivasjonen fokuserte vi mer på ponnitravet. Nå har jeg fått drøssevis av motivasjon til å ta opp alt igjen og fortsette der vi slapp! Nå er det først påsketrav og så nytt kurs med Alexandra Myhren i mai som står på tapetet. Gleder meg! Hvem blir vel ikke motivert til å trene etter disse videoklippene?

torsdag 3. februar 2011

Vårfornemmelse

Nå er det en stund siden oppdatering her! Jeg har rett og slett ikke hatt overskudd til blogging, men håper og tror at jeg blir flinkere fremover.

De siste dagene har vi hatt mildt og godt vær, i tilegg til en skikkelig regnskur. Herlig! Jeg er veldig glad i vinteren, men nå er jeg klar for vår! Spesielt etter den lille forsmaken på vår som har vært nå.

bløtfokus

Siden det har vært så fint vær har Tito fått sin første tur ut i hagen. Han storkoste seg(!), Selv om det var godt å ha med onkel Max i begynnelsen. Godt å ha en Maxehale å kunne gjemme seg i ;)

DSC03367(2)

DSC03365(2)

 (Tito er ganske mye mindre enn slik han fremstår på disse bildene).

tito2    Herligheten selv ♥

Ellers har vi hatt mattilsynet på besøk. Kjempekoselig dame som så at alt var i orden og hjalp oss med det vi lurte på i forhold til regelverket. Vi fikk og klarsignal til inn på tunet/besøksgård :) Selv om det er mange delte meninger om mattilsynet, så skal vi være glade for at vi har et mattilsyn! Noen som bryr seg om dyrene våre og har makt til å sette foten ned der det trengs. Når de kommer til forhold som ikke er bra, så er det nok ikke den triveligste jobben man kan ha. Påleggene som blir gitt blir gitt for å fremme dyrenes sikkerhet og trivsel, ikke for å plage dyreholder. Vær glad for at vi har noen med makt som bryr seg! 
*Dagens moralpreken*;)